Bil (B körkort)

Hos oss är alla välkomna, både dig som aldrig kört bil tidigare, eller dig som har övat hemma och bara vill finslipa körningen inför körprovet. För dig som behöver lite extra hjälp med körkortet har vi en intensivutbildning där vi kan skräddarsy utbildningen helt efter dina behov.

B körkort för bil

Anpassad utbildning

Hos oss har du ett stort urval av lärare med olika egenskaper. Du har själv möjlighet att välja en lärare som passar just dig. På Roberts Trafikskola jobbar vi hela tiden med att förbättra oss och vi har som målsättning att vi ska ha Sveriges bästa trafiklärare. Hos oss ska du känna dig välkommen och längta till nästa lektion. Vi anpassar utbildning efter just dina behov och förutsättningar och redan i början av din utbildning gör vi en planering. Där får du se ungefär hur lång tid det kommer att ta och hur mycket det kommer att kosta.

Vi bryr oss inte vilken bakgrund du har, vilken ålder du har eller om du har någon form av inlärningssvårighet. Vi vill helt enkelt bara hjälpa alla som söker till våra utbildningar att lyckas ta sitt körkort på snabbast och bästa sätt, utan att det ska kosta i onödan.

Vi individanpassar alltid utbildningen efter just dina kunskaper och behov.

För dig som behöver lite extra hjälp med ditt körkort har vi en intensivutbildning där vi kan skräddarsy utbildningen efter dina behov. Den heter Körkortshjälpen och finns i Älvsbyn, Luleå och Piteå