Bil | Teori

Plugga hos oss eller på distans med det senaste digitala utbildningsmaterialet i en smidig app - du bestämmer! Vi hjälper dig med teorin efter dina förutsättningar och behov. Vi har naturligtvis stöd för dem med läs- och skrivsvårigheter.
Pris: 2500 kr
Bokning: Kontakta oss

Teori för personbil

Innehåll och omfattning

Teorin är en otroligt viktig del genom hela körkortsutbildningen. En av de viktigaste nycklarna till en lyckad körkortsutbildning utgår från teorin. Med goda teoretiska kunskaper inom varje delmoment kommer den praktiska utbildningen gå lättare och vi anser att du kan tillsammans med att ligga i fas med teorin spara både tid och pengar på din körkortsutbildning.

Digital utbildningsplattform

Det digitala utbildningspaketet innefattar interaktivt studiematerial där du kan läsa, lyssna, se filmer, övningar och fritt med tester online för att du ska klara ditt teoriprov. Du kommer åt den digitala plattformen elevcentralen från din mobil, dator eller surfplatta. Vårt mål är att du ska få ditt körkort så smidigt och enkelt och stöttar alltid vid behov. Därför har vi också lärarledda teoriforum och lektioner som vi planerar in efter behov och önskemål.

Stöd vid läs och skrivsvårigheter

Vi har personal som är särskilt utbildad för elever med läs- och skrivsvårigheter, samt andra hinder. Vi finns till hands och vill att alla ska ha rätt förutsättningar att klara såväl teoriprov som körprov.

Vi kan hjälpa till med att genomföra utredningar och ansökningar för att få dispens för muntligt teoriprov eller teoriprov med förlängd tid. Dessutom erbjuder vi individuella teorilektioner med vår specialutbildade lärare om önskemål finns.

Teorilektioner via Zoom

Teoriträffen är på ZOOM. Ingen sitter alltså på Roberts Trafikskola. Vi rekommenderar att du sitter vid en dator och gärna med kamera och headset med mic. Du kan även logga in via telefonen. Tryck på länken nedan och följ sedan anvisningarna. Kör du på telefon kan du behöva ladda hem en app. Men det dyker upp automatiskt.

Länk till vårt digitala klassrum:
https://us06web.zoom.us/j/97307881967?pwd=VnovQW5UWGhuMUp0NmdXYk5uNGVvdz09

Problem att ansluta? Se denna video:
https://www.youtube.com/watch?v=T-PCJmYZhrA

Problem med ljudet? Se denna video:
https://www.youtube.com/watch?v=8Vmkf_yvLys

(Har du problem att logga in på kursen ring 070-2909739)

Frågor ring 0911-211185
Lycka till och välkommen!